2010 startades T som i Trädgård.

Med bakgrund från Trädgårdsingenjörs-programmet Design på SLU Alnarp och Landscape Architecture på University of Gloucestershire samt arbete inom Skötsel/Anläggning/Butik/Slottsträdgårdsmästare och Trädgårdsdesign var steget till eget företag inte så långt.

2016 flyttades kontoret in till Lund och vi gick från en till tre trädgårdsingenjörer på kontoret. Kompetensen breddades och med nya kontakter i anläggning också möjligheten till att ta sig an större uppdrag.

2017 utökade vi igen med ytterligare en på kontoret. Vårt samarbete med anläggare och skötselfirmor gör att vi har komplett kompetens inte bara från idé till verklighet utan även vad gäller hållbarhet på längre sikt.

2018 Vi börjar året med att välkomna ytterligare en samarbetspartner och flera nya projekt. I Februari och Mars håller vi kurser på Hvilan Utbildning i Växtkunskap och första helgen i Juni tävlar vi med en trädgård på Malmö Garden Show.

Framtiden? Vi fortsätter företagets utveckling framåt och ser hela tiden till att utvecklas, vidareutbilda oss, men också att lära av det som varit och ta med oss det i vårt arbete för en hållbar inspirerande miljö.