vinter, julledigt, trädgårdsdesign, trädgårdsarkitektur, snö

Nu när säsongen närmar sig sitt slut, tar vi på kontoret och loggar ut. För att istället uti naturen grilla korv och frysa, för att sen springa in till soffan och med minstingarna mysa. Nu är det inte många dagar kvar med spänd förväntan, efter det en evigt lång längtan. Men även om längtan känns lång och svår, så hinner du ej blinka innan det blir vår. Så tänk nu på att boka din trädgårdsritning i god tid så vi alla kan slappna av och njuta av efterlängtad julefrid.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR         önskar T som i Trädgård

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.